TYM T 1054 ST Synchro-Shuttle váltós kertészeti erdészeti és kommunális traktor

Motorgyártók szerint: YANMAR, 23-25 LE és 39 LE-ős, a Mitsubishi, 23-35 LE-ig a Deutz, 67-74 LE-ig és 127 LE-ős, a DAEDONG 49 LE-ős, a DOOSAN, 85-95, 103 LE-ős, a PERKINS 49 LE-ős motorokkal van jelen a TYM erőgépek motorkínálati palettáján.

A Dél-Koreai "Tong Yang Moolsan" traktorgyár 60 éves múlttal maga mögött nagy tapasztalattal rendelkezik. A traktorok univerzálisak, széles LE tartományban elérhetők vezetőfülkés és fülke nélküli kivitelben. A TYM traktort a minőség, és a kedvező ár jellemzi.

Motorgyártók szerint: YANMAR, 23-25 LE és 39 LE-ős, a Mitsubishi, 23-35 LE-ig a Deutz, 67-74 LE-ig és 127 LE-ős, a DAEDONG 49 LE-ős, a DOOSAN, 85-95, 103 LE-ős, a PERKINS 49 LE-ős motorokkal van jelen a TYM erőgépek motorkínálati palettáján.

"A mezőgazdaságban nőttünk fel" Már több mint 6 évtizede, hogy a TYM megjelent a globális mezőgazdasági piacon. A sok éves tapasztalatuk és a területen megszerzett szakértelmükkel lehetőségük van arra, hogy a traktorokat a lehető legmagasabb szintű minőségben állítsák elő a felhasználók számára. A traktorok Szöulban, Dél-Koreában készülnek. Ha 25-130-as tartományban keres prémium traktorokat, akkor megtalálta amit keres, hiszen a TYM traktorok jobban fogják bírni és tovább fognak tartani mint bármelyik kategóriájában hasonló traktor. Büszkék lehetnek a prémium minőség mellett a fenntarthatóságra A TYM-nél arra fókuszálnak, hogy kiterjesszék vezető pozíciójukat az iparágban. Ez azért fontos, hogy jelentős üzleti előnyöket teremtsenek a regionális kereskedőik számára, Mindemellett biztosítva őket arról, hogy számíthatnak az anyavállalatra, mert a végfelhasználók meg maguktól a kereskedőktől függnek. A TYM gyár számára ugyanolyan fontos a vásárlók elégedettsége, mint a kereskedőké. Kizárólag olyan cégekkel kötnek üzleti kapcsolatot, akik egy etikus üzleti irányvonalat képviselnek és akik olyan termékekkel foglalkoznak, amik ténylegesen azt tudják amit ígérnek és amit elvárunk tőlük. Ezt a legfejlettebb technológiák kifejlesztésével gyártott termékekkel érik el melyeket a legmodernebb formatervezés jellemez. A TYM-nél tisztában vannak azzal, hogy a környezetünk felbecsülhetetlen, éppen ezért minden tevékenységüknél számításba veszik, hogy milyen hatással van ez a Földünkre. A TYM vezetőségének az a véleménye, hogy így helyes, és ennek köszönhetően számukra ez az egyetlen járható út, az üzleti életben. Felülmúlják a várakozásokat minden alkalommal A TYM traktorcsalád DNS-ébe belekódolták a prémium minőséget. A traktorok széleskörű választékának köszönhetően nincs olyan munka, amelyre nem tudnának megoldást kínálni. Ezek a traktorok igazi igáslovak, amelyek segítenek Önnek, hogy folyamatosan teljes kapacitással dolgozhasson. Ezért is lenyűgöző kombinációi ezek a traktorok a precizitásnak és az erőnek.

Előnyök:

 • Kiváló minőség a legújabb fejlesztésű technológia széles alkalmazási lehetőségeivel.
 • Erős, rendkívül gazdaságos, alacsony fogyasztású motorokkal szerelve.
 • Hidrosztatikus vagy mechanikus sebességváltó széles sebességlépcsőkkel mászó sebességtől egészen 40 km/h-ig.
 • Nagyobb teljesítményű traktoroknál elektronikus irányváltó és POWER SHIFT váltó, amelyek kitűnő teljesítményt és kezelhetőséget biztosítanak.
 • A traktorok típusonként fülke nélküli, fülkés, nagyobb traktoroknál klimatizált fülkés kivitelben érhetők el.

A TYM már a legkisebb modellek esetében is nagyon komolyan veszi a megbízhatóságot és a kezelhetőséget. A 6+2 sebességes mechanikus váltó és a jól bevált Yanmar erőforrás kombinációja akár azok számára is hatékony megoldást jelenthet, akik nem rendelkeznek különösebb gépkezelői tapasztalattal. A még ennél is egyszerűbb kezelésű HST modell azok számára kézenfekvő megoldás, akik érzékeny területen dolgoznak (sportpálya, gyep, park) és nincs szükségük hatalmas vonóerőre. Középső és hátsó TLT tengelyük igazi mindenessé teszik ezeket a nagyon kedvező árú gépeket.

TYM T954SP - T1054 ST Synchro-Shuttle váltós kertészeti erdészeti és kommunális traktor

Felhasználási terület: Kis és Közepes gazdaságok, Kertészetek, Kommunális szektor

Gyártó: TYM (Dél-Korea)

A TYM ezen kompakt traktorait bátran ajánljuk kisebb gazdaságokba, kertészetek vagy sportpályák szolgálatába, de persze önkormányzatok számára is nagyszerű segítség lehet.

A TYM T 1054 SP szériája magasan felszerelt, megbízható kompakt traktorok. Azok számára hasznosak, akik sokféle feladatot látnak el, hiszen a joystick vezérelt hidraulikával akár a legprecízebb feladatok is játszi könnyedséggel elvégezhetőek. A gép rendelhető hidrosztatikus hajtással is a még egyszerűbb kezelhetőség érdekében.

Műszaki adatok:

Típus: TYM T954SP T 1054 ST
Motor gyártója: DOOSAN INFRACORE
Modell DL03-LEA05 DL03-LEA04 Turbo
Teljesítménye: (LE/kW) 95 105 / 78,3
Kardántengelyen leadott teljesítmény: (LE/kW) 80 95,5 / 70,2
A motor fordulatszáma: (f/min.) 2 300
Hengerek száma: (db) 4
Hengerűrtartalom: (cm3) 3 409
Légszűrő Száraz, dupla
Elektromos generátor: 12V / 110A
Üzemanyag rendszer: CRDI
Erőátvitel: Synchro-Shuttle
Sebesség fokozatok száma: E 32F / R 32F E 32 / R 32
Max. Sebessége: (km/h) 40
Fék: Nedves tárcsa
Kormányzás típusa: Hidrosztatikus
Erőátvitel: Száraz többtárcsás
Hidraulikus szivattyú típusa: Kettős fogaskerék szivattyú
Munkahidraulika átfolyás: (l/min) 59
Kormányhidraulika: (l/min.) 26,7
Maximális: (l/min.) 85,7
Hidraulikus gyors csatlakozók száma: (pár) 3
3 pont emelési kapacitása: (kg) 3 110 3 110/3 570 (opcióban)
Emelővezérlés típusa: Helyzeti
Joystick szelep: Standard
Függesztési kategória:   II.
TLT típusa: Független
TLT kapcsolása: Elektromos/hidraulikus
TLT átmérője: (mm) 1 3/8” (35)
Hátsó TLT fordulatszáma: (f/min.) 540 / 750/1000
Hűtőrendszer: (liter) 16
Üzemanyag tartály: (liter) 110 + 20
Olajteknő (szűrővel): (liter) 16
Váltó és hidraulika rendszer: (liter) 75
Első tengely: (liter) 17,5
A traktor hossza: (mm) 4 200
A traktor szélessége: (mm) 2 185
Tengelytáv: (mm) 2 300
A traktor magassága bukókerettel: (mm) 2 728
Szabad hasmagassága: (mm) 465
Fordulási sugár fékkel: (mm) 3 650
Fordulási sugár fék nélkül: (mm) 4 120
Súlya fülke nélkül / fülkével: (kg) 3 930
Mezőgazdasági gumiméret R1 elöl: 13.6-24 4,9-24
Mezőgazdasági gumiméret R1 hátul: 16.9-34 16.9-34.420/85R34 Opt.
Rollover védőszerkezet (ROPS): Bukócső

TX55 Homlokrakodó, Vontató típus: T454 / T554,

 • Emelőkapacitás max. a forgócsapon : 1 124 kg.
 • Felszakítási erő a talajszinten, forgócsapok: 2 239 kg
 • Emelőmagasság a forgócsaphoz: 277 cm
 • A kanál űrtartalma: 317 liter
 • Maximális emelési szög: 45°
 • Maximális visszahúzási szög: 35°

BT400 kotró-rakodó

Ásási mélység: (cm) 240
Rakodási magasság: (cm) 204
Max. Gémkinyúlás: (cm) 346
Gém elfordulás: 180°

TYM Kiterjesztett 5 év garancia garancia

Termék Érvényesség Időtartam Érvényesség
Nem bérgép és nem kereskedelmi célú Motor és hajtáslánc 60 hónap a végfelhasználónak történő értékesítéstől számítva (* 2000 üzemórában korlátozva) Az alábbi leírás szerint
Bérgép és kereskedelmi célú 12 hónap a végfelhasználónak történő értékesítéstől számítva (* 1000 üzemórában korlátozva) Alkatrész és munkadíj
 • Az első és második év a teljes traktorra vonatkozik alkatrészre és munkadíjra,
 • A 3.-ik év a motorra és a hajtásláncra vonatkozik alkatrészre és munkadíjra,
 • A 4.-5. év a motorra és a hajtásláncra vonatkozik, csak alkatrészre, aminek az árából nettó 90 000 Ft levonható, amennyiben az alkatrész többe kerül mint nettó 90 000 Ft.
 • A motor magában foglalja a forgattyúsházat, a hengerfejet, az első fogaskerék fedelet, a szelepfedelet és minden alkatrészt ami ezeken belül helyezkedik el. Nem tartozik a motorhoz garancia szempontjából a hengerfej csavarokat és a hengerfej tömítést, az ékszíj-, az üzemanyag-, a hűtő-, a beömlő-, a leömlő- és a kipufogó-rendszerek alkatrészeit. A hajtáslánc magában foglalja a kuplung házat, a váltóházat, a differenciálmű házat, a véglehajtás házat és minden alkatrészt, ami ebben van, plusz a hajtó tengelyeket. Nem tartalmazza a kuplungtárcsát, a TLT kuplungtárcsát és a hidraulikus alkatrészeket.

TYM HST(Hydrostatic) Traktor Garancia

Időtartam Érvényesség
Nem bérgép és nem kereskedelmi célú 24 hónap a végfelhasználónak történő értékesítéstől számítva (* 1500 üzemórában korlátozva) Alkatrész és munkadíj
Bérgép és kereskedelmi célú 12 hónap a végfelhasználónak történő értékesítéstől számítva (* 800 üzemórában korlátozva) Alkatrész és munkadíj

A garancia részleteit a jótállási jegy tartalmazza!

Tegye fel kérdését a termékről Kattintson erre a gombra az oldalon szereplő termékkel kapcsolatos információkért, árajánlatért!