TYM T 353 HST kertészeti erdészeti és kommunális traktorok

A Dél-Koreai "Tong Yang Moolsan" traktorgyár 60 éves múlttal maga mögött nagy tapasztalattal rendelkezik. A traktorok univerzálisak, széles LE tartományban elérhetők vezetőfülkés és fülke nélküli kivitelben. A TYM traktort a minőség, és a kedvező ár jellemzi.

Motorgyártók szerint: YANMAR, 23-25 LE és 39 LE-ős, a Mitsubishi, 23-35 LE-ig a Deutz, 67-74 LE-ig és 127 LE-ős, a DAEDONG 49 LE-ős, a DOOSAN, 85-95, 103 LE-ős, a PERKINS 49 LE-ős motorokkal van jelen a TYM erőgépek motorkínálati palettáján.

"A mezőgazdaságban nőttünk fel" Már több mint 6 évtizede, hogy a TYM megjelent a globális mezőgazdasági piacon. A sok éves tapasztalatuk és a területen megszerzett szakértelmükkel lehetőségük van arra, hogy a traktorokat a lehető legmagasabb szintű minőségben állítsák elő a felhasználók számára. A traktorok Szöulban, Dél-Koreában készülnek. Ha 25-130-as tartományban keres prémium traktorokat, akkor megtalálta amit keres, hiszen a TYM traktorok jobban fogják bírni és tovább fognak tartani mint bármelyik kategóriájában hasonló traktor. Büszkék lehetnek a prémium minőség mellett a fenntarthatóságra A TYM-nél arra fókuszálnak, hogy kiterjesszék vezető pozíciójukat az iparágban. Ez azért fontos, hogy jelentős üzleti előnyöket teremtsenek a regionális kereskedőik számára, Mindemellett biztosítva őket arról, hogy számíthatnak az anyavállalatra, mert a végfelhasználók meg maguktól a kereskedőktől függnek. A TYM gyár számára ugyanolyan fontos a vásárlók elégedettsége, mint a kereskedőké. Kizárólag olyan cégekkel kötnek üzleti kapcsolatot, akik egy etikus üzleti irányvonalat képviselnek és akik olyan termékekkel foglalkoznak, amik ténylegesen azt tudják amit ígérnek és amit elvárunk tőlük. Ezt a legfejlettebb technológiák kifejlesztésével gyártott termékekkel érik el melyeket a legmodernebb formatervezés jellemez. A TYM-nél tisztában vannak azzal, hogy a környezetünk felbecsülhetetlen, éppen ezért minden tevékenységüknél számításba veszik, hogy milyen hatással van ez a Földünkre. A TYM vezetőségének az a véleménye, hogy így helyes, és ennek köszönhetően számukra ez az egyetlen járható út, az üzleti életben. Felülmúlják a várakozásokat minden alkalommal A TYM traktorcsalád DNS-ébe belekódolták a prémium minőséget. A traktorok széleskörű választékának köszönhetően nincs olyan munka, amelyre nem tudnának megoldást kínálni. Ezek a traktorok igazi igáslovak, amelyek segítenek Önnek, hogy folyamatosan teljes kapacitással dolgozhasson. Ezért is lenyűgöző kombinációi ezek a traktorok a precizitásnak és az erőnek.

Előnyök:

 • Kiváló minőség a legújabb fejlesztésű technológia széles alkalmazási lehetőségeivel.
 • Erős, rendkívül gazdaságos, alacsony fogyasztású motorokkal szerelve.
 • Hidrosztatikus vagy mechanikus sebességváltó széles sebességlépcsőkkel mászó sebességtől egészen 40 km/h-ig.
 • Nagyobb teljesítményű traktoroknál elektronikus irányváltó és POWER SHIFT váltó, amelyek kitűnő teljesítményt és kezelhetőséget biztosítanak.
 • A traktorok típusonként fülke nélküli, fülkés, nagyobb traktoroknál klimatizált fülkés kivitelben érhetők el.

A TYM már a legkisebb modellek esetében is nagyon komolyan veszi a megbízhatóságot és a kezelhetőséget. A 6+2 sebességes mechanikus váltó és a jól bevált Yanmar erőforrás kombinációja akár azok számára is hatékony megoldást jelenthet, akik nem rendelkeznek különösebb gépkezelői tapasztalattal. A még ennél is egyszerűbb kezelésű HST modell azok számára kézenfekvő megoldás, akik érzékeny területen dolgoznak (sportpálya, gyep, park) és nincs szükségük hatalmas vonóerőre. Középső és hátsó TLT tengelyük igazi mindenessé teszik ezeket a nagyon kedvező árú gépeket.

Felhasználási terület: Kis és Közepes gazdaságok, Kertészetek, Kommunális szektor

Gyártó: TYM (Dél-Korea)

A TYM ezen kompakt traktorait bátran ajánljuk kisebb gazdaságokba, kertészetek vagy sportpályák szolgálatába, de persze önkormányzatok számára is nagyszerű segítség lehet.

A TYM T 353 szériája magasan felszerelt, megbízható kompakt traktorok. Azok számára hasznosak, akik sokféle feladatot látnak el, hiszen a joystick vezérelt hidraulikával akár a legprecízebb feladatok is játszi könnyedséggel elvégezhetőek. A gép rendelhető hidrosztatikus hajtással is a még egyszerűbb kezelhetőség érdekében.

Élvezze a nagy teljesítményt, nagyszerű értéket érhet el. A teljesen új T354 kompakt haszongépjármű teljes mértékben megfelel a Tier IV kibocsátási szabványoknak - tiszta és környezetbarát megoldást kínálunk a vidéki életstílus igényeinek. Mind a CAB'd, mind a foldable ROPS verziókhoz tartozik.

Műszaki adatok

Motor gyártója: Mitsubishi
Típus / Kapacitás / Hengerek száma: S4L2 / 1758 cm3 / 4
Teljesítménye: 36 LE / 26,5 kW
Maximális nyomaték: 98 Nm
Erőátvitel:
Előre / hátrameneti fokozatok száma: Folyamatos / 3 sebességtartomány
Maximális sebessége: 26 km/h
Az első TLT bekapcsolása: Automatikus
A hátsó TLT bekapcsolása: Automatikus
PTO:
Hátsó TLT fordulatszáma: 540/1000 f/min.
Tengelykapcsoló működtetése: Elektromos
Automatikus TLT működés: Standard
Hidraulikus rendszer:
Külső hidraulikus aljzatok száma: 2, mechanikusan vezérelt
A hidraulikus szivattyú teljesítménye: 24 l/min.
Hidraulikus rendszer max.: 180 bar
Homlokrakodó vezérlő egysége: (joystick + osztó) Standard
Lift és vonóhorog:
Irányítás: Mechanikus helyzetbeállítás
Emelőkapacitás: 1 200 kg
Csatlakozó típus: Gyűrűs, I. kategória
Fékek:
Fajta: Mechanikus
Kabin:
Biztonsági rendszer: ROPS
Felszereltsége: Mechanikus, fűtés / szellőztetés, szélvédőtörlő első és hátsó permetezéssel, 2 db munkafényszóró, elöl és hátul. Vezető fülkegyártás NAGLAK
Méretek és tömeg:
Hossza: 3 315 mm
Szélessége: 1 360 mm
Magassága: 2 500 mm
Tengelytáv: 1 640 mm
Súlya: (standard súlyokkal 4x18kg - 72kg) 1 390 kg

 

TX35H homlokrakodó

Vontató modell: T354HST

 • Emelőkapacitás a maximális magasságig a forgócsapon: 1 200 kg
 • Felszakítási erő a talajszinten, forgócsapok: 1 423 kg
 • Emelőmagassága forgócsaphoz: 258 cm
 • Vödrös teherbírás: 295 liter
 • Maximális elfolyási szög: 50°
 • Maximális visszahúzási szög: 35°

BT300 kotró rakodó

A TYM kotrógépeket kifejezetten a TYM modellekhez tervezték és gyártották, és képesek szinte végtelen számú emelési és rakodási feladatot végrehajtani.

Tegye fel kérdését a termékről Kattintson erre a gombra az oldalon szereplő termékkel kapcsolatos információkért, árajánlatért!